Soft Skills In-company training

Making it Work! Soft skill training en coaching

Hoe laat je Best Practices werken voor de organisatie? Hoe ben je invloedrijker als professional?

Training op maat, doelgericht en passend bij de behoefte en situatie van je organisatie. Maatwerk, gebaseerd op input van de opdrachtgever en de deelnemers.

De specifieke behoefte vertalen we naar interactieve programma’s waarin we mensen uitdagen, met lastige praktijk situaties waarin ze beter zouden willen communiceren. Daarbij oefenen we veel en werken we toe naar succeservaringen. Ondersteund door checklists met hoe je dingen ‘handiger’ kunt doen. En na ieder onderdeel kijken we wat je waar en hoe kunt toepassen in de praktijk.

Op een eigen gekozen locatie of voor kleine groepen op onze locatie in Bilthoven.

Soft Skills maken je effectief in je werk

Thema’s

Adviesgesprekken, Facilitation, Feedback, Functionering en –beoordelingsgesprekken, Intakegesprekken, Invloed en Impact, Kernkwaliteiten, Klantgerichtheid, Klantgericht e-mailen, Leidinggeven, Luisteren (o.a. achterhalen van de vraag achter de vraag), Onderhandelen/ Conflict hanteren, Omgaan met weerstand, Presenteren, Project Management vaardigheden, Samenwerken, Service Management vaardigheden, Verkopen voor (inhoudelijke) professionals.

Quotes van deelnemers

Ik heb de gesprekstechnieken die ik geleerd heb toegepast bij de start van een nieuwe omvangrijke opdracht. Mijn klanten waren heel positief, dat we zo snel en gestructureerd onderzochten wat er zou moeten gebeuren. Voor mij was het veel makkelijker om de regie in het gesprek te houden en niets te vergeten. Dit moeten al mijn collega’s ook leren!” (week na de training)

Door steeds onze praktijk als uitgangspunt te nemen was het confronterend en was ik van begin tot het eind betrokken. Je verleidde ons om de diepte in te gaan en heel concrete nieuwe dingen te oefenen tot we ze onder de knie hadden. Deze training is, behalve voor collega software consultants, nuttig voor alle consultants .”