Training Verbeter je Adviesvaardigheden

voor MKB Accountants, Fiscalisten en andere Financiële Professionals

In deze Adviesvaardigheden training leer je nog betere gesprekken voeren. Nodig om de band met je klanten te versterken.
Voor klanten is de toegevoegde waarde van accountants en administratiekantoren steeds minder vanzelfsprekend, nu ze door automatisering steeds meer zelf kunnen. Daarom is het nog belangrijker dat financiële professionals in hun gesprekken, heel goed achterhalen waar ze toegevoegde waarde voor hun klanten kunnen bieden. Om zo een vertrouwde adviseur voor klanten te zijn, die niet alleen de goede, maar vooral de juiste zaken voor hen regelt.

Hoe verloopt de Adviesvaardigheden training?

We sluiten aan bij de praktijk van financiële professionals. Daartoe zetten de trainers (Cornelie Meynen en Ingrid Manasse) hun ruime ervaring in het werken met financiële professionals in.
In een kleine groep hebben we een interactief programma waarin we aan slag gaan met lastige situaties uit de praktijk. Daarbij oefenen we aan de hand van checklists en werken we toe naar succeservaringen.

Wat zeggen deelnemers van de Adviesvaardigheden training?

De afgelopen jaren, volgden ruim 1000 financiële professionals met veel enthousiasme deze training, als onderdeel van het Accountancy Programma van Exact. “Er zit vaart en plezier in het programma.” “De lessen zijn meteen toepasbaar in de praktijk.” “De meest effectieve training van de afgelopen jaren. Heeft zeker zijn geld opgebracht in extra declarabele advies uren!”

Tijd en locatie

Twee dagen van 09.30 tot 17.00 uur, met 2 weken tijd tussen dag 1 en dag 2. Dit om het geleerde te kunnen toepassen. De training vindt plaats in Bilthoven, Utrecht.

Globaal programma

Training adviesvaardigheden voor Accountants Administratiekantoren

Investering:

€ 1.040,= (ex. btw) per deelnemer

Inclusief :

  • Het boek “ Opdrachtgever Gezocht” van van den Brink en van Os
  • Een werkboek bij de training
  • Compacte checklists om altijd bij de hand te hebben op je telefoon
  • Een Whatsappgroep, om lessen te delen en voor onderling advies
  • 2 dagen training met lunch, koffie en thee

Vraag ook naar de mogelijkheden voor training en begeleiding voor uw hele kantoor.

Verdere informatie

adviesvaardiger@rafikitraining.nl

Informatie en of Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier. Dan nemen wij contact met je op.