Copyright

Algemene voorwaarden van Rafiki Training VOF

Klik hier om de Algemene Voorwaarden van Rafiki Training VOF te downloaden

Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Rafiki Training zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Rafiki Training ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Copyright

Rafiki Training behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. Informatie van de website mag gratis worden gereproduceerd, zolang het correct en niet in een misleidende context wordt gebruikt. Bij gebruik van informatie van deze website dient Rafiki Training duidelijk als bron te worden vermeld, evenals het auteursrecht.

De mogelijkheid tot vrij gebruik van de informatie geldt niet voor informatie op de website van Rafiki Training waar de auteursrechten van derden op berust. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan deze derde partij.

Trademarks

IPMA®, ICB®, IPMA Level A®, IPMA Level B®, IPMA Level C® and IPMA Level D® are Registered Trade Marks of IPMA in Switzerland and other countries
PRINCE2®, M_o_R®, P3O®, MSP®, MoP®, MoV®, ITIL® and IT Infrastructure Library® are Registered Trade Marks of Axelos Limited
The Swirl logo™ is a Trade Mark of Axelos Limited