Arnaud van Dijk – Trainer en Coach

Arnaud helpt professionals met het (her)ontdekken van hun talent en het versterken van de persoonlijke vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Zodat je meer invloed en impact hebt om je klanten echt verder te helpen.

Arnaud studeerde bedrijfskunde en trainde van jongs af aan op hoog niveau in de sport (badminton). Bij Pink Elephant (inmiddels KPN consulting) was hij ruim 20 jaar IT consultant en trainer. 

Zijn praktijkgerichte training en coaching met als motto ‘oefening baart kunst’, weten deelnemers te raken. Door directe positieve feedback, veel interactie en concrete handvatten geeft hij inzicht in kwaliteiten en hoe je die kunt versterken met alle valkuilen, uitdagingen en allergieën die daar bij horen. Met zijn aanstekelijke enthousiasme daagt hij deelnemers uit in beweging te komen en van hun fouten te leren. Zodat ze vol energie en met vertrouwen verder kunnen als professional en als mens.

Naast training helpt Arnaud teams ontwikkelen en denkt hij met klanten mee hoe ze een inspirerende plek kunnen creëren waar iedereen vol vertrouwen kan samenwerken en  lachend resultaten haalt.